post@harry-martinsen.no Man - fre 7 - 16 lør/søn stengt
100 års-jubileet til Harry Martinsen i år
100 års-jubileet til Harry Martinsen i år

Et baderom er sammensatt og kompleks. Om du skal pusse opp eller bygge baderom/våtrom er det mange hensyn å ta, og det er spesielt viktig å være helt sikker på at alt arbeid utføres etter Byggebransjens våtromsnorm. Det er også behov for et bredt spekter av ulike håndverkere, og du vil blant annet måtte engasjere bygg- og tømrermester, murer, rørlegger og/eller elektriker. Å hente inn de forskjellige håndverkerne kan bli både tidkrevende og dyrt, og det vil derfor kunne lønne seg å velge totalentreprise for beste resultat og pris.

Harry Martinsen AS har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift. Vi har lang erfaring med totalleveranse av baderom, noe som innebærer at vi står ansvarlig for hele oppdraget. Vi har faste samarbeidspartnere innen blant annet flislegging, membraner og elektrisk arbeid. Faktura vil kun komme fra oss, slik at du kun trenger å forholde deg til én aktør.

Vi bistår med både ledelse av prosjektering og utførelse, og vil selvsagt bygge etter våtromsnormen. Du er garantert av vi leverer tjenester av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Uansett om du bygger eller pusser opp bad, ta kontakt med oss i dag for gode råd. Bestill også befaring ved å klikke her.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva innebærer det å være på listen over godkjente våtromsbedrifter?

Godkjente våtromsbedrifter er eksperter på våtrom som har blitt kurset og sertifisert i Byggebransjens våtromsnorm. En godkjent våtromsbedrift forplikter seg til å bygge etter våtromsnormen ved oppussing eller bygging av våtrom. Dette er ment som en garanti for deg som kunde, slik at du kan være sikker på at alt arbeid utføres riktig. Det er Fagrådet for Våtrom som godkjenner, og du kan se hele listen her

Hva menes med sentral godkjenning?

Sentral godkjenning er en kvalitetsordning for foretak i byggenæringen. Du kan gjerne kalle det for et kvalitetsstempel, og er spesielt viktig ved bygging av våtrom. På nettsiden til Direktoratet for Byggkvalitet kan du søke opp foretak i et eget register. Harry Martinsen har selvsagt sentral godkjenning.