post@harry-martinsen.no Man - fre 7 - 16 lør/søn stengt
100 års-jubileet til Harry Martinsen i år
100 års-jubileet til Harry Martinsen i år

Harry Martinsen AS leverer NIBE og Thermia luft-til-vann-varmepumper. Dette er varmepumper som er spesielt utviklet for norske forhold og som svært effektivt produserer varmt vann til oppvarming og forbruk. Med lav investering, enkel installasjon og besparelse på over 50% er luft-til-vann-varmepumpen et godt alternativ for boligen din. For boliger med vannbåren varme/vannbåren gulvvarme og mindre varmebehov (eller hvor det ikke lar seg gjøre å bore energihull), vil en luft-til-vann-varmepumpe være et spesielt godt valg.

Luft-til-vann-varmepumper er en investering som raskt betaler seg selv ved at de senker oppvarmingskostnadene. Varmepumper får med andre ord strømregningen ned betraktelig, men en slik besparelse forutsetter at du velger og monterer varmepumper riktig.

Kontakt oss for vurdering av type varmepumpe og for å installere varmepumper. Bruk Harry Martinsen og du får arbeidet utført av fagfolk med lang erfaring og høy ekspertise.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvem burde velge luft-til-vann-varmepumpe?

For boliger med vannbåren varme og mindre varmebehov eller hvor det ikke lar seg gjøre å bore energihull, vil luft-til-vann-varmepumpe være et godt valg. Klikk deg videre her for å lese mer om hva slags varmepumpe du bør velge, som for eksempel Thermia og NIBE luft-til-vann-varmepumper.

Hvem kan ta kontakt med dere?

Harry Martinsen bistår alle og enhver, og vi tar på oss alle typer oppdrag. Våre kunder er eiendomsselskaper, universiteter, arkitekter, borettslag og sameier, privatpersoner og bedrifter for å nevne noen. Vi installerer varmepumpen for deg kostnadseffektivt og kjapt, uansett hvem du måtte være eller representere. Ring oss i dag for en uforpliktende samtale.

Hva er forskjellen på luft-til-luft- og luft-til-vann-varmepumpen?

En luft-til-luft-varmepumpe henter energi fra luften utenfor og sprer varm eller kald luft direkte inn i hjemmet. Har du installert luft-til-vann-varmepumpe, fungerer den på tilsvarende måte via et vannbårent system (som vannbåren gulvvarme). En ekstra fordel er at sistnevnte varmepumpe vil kunne sikre både varme og varmtvann. Ta kontakt med oss for mer informasjon.