post@harry-martinsen.no Man - fre 8 - 16 lør/søn stengt

Vi har lang erfaring med totalleveranse av baderom.

Et baderom er så sammensatt at å sette det sammen selv ved å hente inn de forskjellige håndverkerne kan bli både tidkrevende og dyrt. Vi ser at av de badene vi er involvert i, blir resultat og pris best der det benyttes totalentreprise.

Vi har faste samarbeidspartnere når det kommer til flislegging, membraner, elektriker o.s.v. Regningen for det hele komme fra oss og det er vi som står ansvarlig for hele oppdraget.

Harry Martinsen AS har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift

Vi kan også bistå med prosjektering.
Ta kontakt med oss for en baderomsprat eller bestill befaring her.

Jeg har en krisesituasjon – hva gjør jeg?

Vi tilbyr døgnbemannet rørleggertjeneste om det skulle oppstå en øyeblikkelig krisesituasjon. Du kan ringe oss på telefon 901 52 249 for å snakke med vakthavende rørlegger. Husk at dersom du har akutt behov for rørleggertjenester, kan du ringe oss uansett når på døgnet for å avtale assistanse. Om det ikke haster like mye, send melding via skjemaet på nettsiden eller mail til gronne.vvs@outlook.com. Vi tar kontakt så fort det lar seg gjøre, slik at du kan få håndtert krisesituasjonen så kjapt og effektivt som mulig.

Kan jeg bestille drenering rundt hele huset av dere?

Vi tilbyr dessverre per av i dag ikke drenering rundt hus eller andre liknende dreneringsjobber. Vi kan derimot hjelpe dersom det skulle være behov for drenering av tette rør og liknende.

Har dere mulighet til å bistå landet rundt?

Dessverre har vi kun mulighet til å tilby våre tjenester for hus og bygg i Oslo og Akershus.

Hva skjer med dataen jeg har fylt inn i skjemaet deres?

Grønne VVS mottar og lagrer dataen i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Når du er inne på nettsiden vår må du velge «godta personvernserklæring», som du kan lese i sin helhet her. Når du sender inn et skjema godkjenner du også at dere mottar svar fra oss enten skriftlig eller per telefon.